Masterclasses

Onze masterclasses zijn erop gericht om studenten een hands-on experience te bieden in diverse expertises. Door het samenbrengen van ervaren trainers met leergierige studenten willen wij ervoor zorgen dat studenten geinspireerd raken en zich empowered voelen om the next big thing uit te vinden.

Woensdag 21/01 - Github Masterclass @ Vrije Universiteit 18:00 - 21:00

Leer werken met Github

Meld je aan!

 

Trainers

Dirkjan Bussink

Github Trainer

View Profile

Dirkjan Bussink

Mike Adolphs

Github Trainer

View Profile

Mike Adolphs

Maikel Lobbezoo

Adyen Developer

View Profile

Maikel Lobbezoo

 

Inhoud van de workshop

Tijdens deze masterclass maak je kennis met Git en leer je hoe je software kan managen als een professional. Git word door bedrijven gebruikt om samen aan programmeer projecten te werken en ervoor te zorgen dat code niet plotseling verdwijnt. Het maakt het makkelijker om met een team verspreid over de wereld te werken aan dezelfde projecten. Daarnaast gebruiken bijna alle open-source bedrijven GitHub om ontwikkelaars over de hele wereld de mogelijkheid te geven te helpen bij het verbeteren van de software.

Als je programmeert en meer wilt weten over hoe je efficientere en met andere mensen kan werken aan projecten, zonder je druk te maken dat belangrijke code per ongeluk word gedelete, kom dan naar de Github Fundamentals Masterclass.

Tijdens deze masterclass zal ook Maikel Lobbezoo van Adyen (snelst groeiende Nederlandse Startup) laten zien hoe zij werken met GitHub en is er na de masterclass volop mogelijkheid om te netwerken met medestudenten en de mensen van GitHub en Adyen.

Er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar voor dit evenement, dus meld je snel aan om een plaats te bemachtigen. Tijdens het evenement zullen verzorgen wij gratis pizza’s, frisdrank en bier..

Aanvang cursus: 18:00

Einde cursus: 21:00

 

Dit evenement is bedoeld voor studenten die een opleiding volgen aan een HBO of WO instelling

Tech-Masterclass-GitHub

 

Voorwaarden

Back to Top