Workshop

Onze workshops zijn erop gericht om studenten een hands-on experience te bieden in diverse expertises. Door het samenbrengen van ervaren workshopleiders met leergierige studenten willen wij ervoor zorgen dat studenten geinspireerd raken en zich empowered voelen om the next big thing uit te vinden.

Woensdag 03/12 - Workshop App development @ Studentendok VU 17:00 - 22:00

Bouw je eigen app

Kosten €20

 

Workshopleider

Tom Droste

NextGen Applications

View Profile

Tom Droste

 

Inhoud van de workshop

Deze workshop biedt jou de mogelijkheid om in een avond een app te ontwikkelen en deze vervolgens diezelfde avond nog te publiceren. Het eerste deel van de workshop bestaat uit de basistheorie die je nodig zal hebben om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Je krijgt dan de basis mee in: C#, App Studio en XAML. Misschien zegt het je nu nog niet zo veel, maar het zal duidelijk aan je worden uitgelegd. In het tweede deel van de workshop ga je aan de slag. Theorie die je dan hebt geleerd en geoefend ga je gebruiken om je eigen app te maken. Bijvoorbeeld, de kennis die je hebt opgedaan over XAML zul je dan gaan gebruiken om de User Interface van je app aan te passen. Aan het eind van de avond zullen we de gemaakte apps presenteren aan alle cursisten. Drinken en pizza worden verzorgd tijdens de workshop en zijn bij de cursusprijs inbegrepen. 

Kosten van de cursus: 20 euro p.p. (incl. cursus, pizza & drinken).

Aanvang cursus: 16:45

Einde cursus: 22:00

ps. Wil je graag langs komen op de VU om per pin of contant te betalen stuur dan een mail met als onderwerp “Workshop” naar info@techclub.nl

 

Workshop_App_flyer

 

Voorwaarden

Back to Top